CS Shinto a urcat Constanta pe podiumul Balcaniadei de Karate Kyokushin

Sala Appolo din Bucuresti a gazduit cea de-a cincea editie a Balcaniadei de Karate Kyokushin, competitie la care au luat parte aproximativ 250 de sportivi din sapte tari.


Cei 11 sportivi de la CS Shinto Constanta (sensei Gelu Oprea) inscrisi in concurs au dat dovada de foarte multa ambitie si un nivel ridicat de tehnicitate, ce le-a oferit oportunitatea de a cuceri nu mai putin de cinci medalii. Juniorul Cristian Datcu a cucerit medalia de argint, iar Alexandru Paun, Ionut Coloreza (ambii seniori), Eduard Iacob (juniori), Bogdan Anton (copii) si Alexandru Banu au urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului.

Evolutii apreciabile au mai inregistrat Vlad Popa (copii), Rares Nastase, Mihai Boiangiu, Cosmin Pircalabu, Alexandru Cosmin (juniori) si Robert Nicolau (seniori).

"Am avut parte de o concurenta apriga. Este bine stiut faptul ca balcanicii sunt foarte buni la sporturile de contact. Sunt foarte mandru de elevii mei pentru faptul ca au aratat curaj si bucurie in a reprezenta Romania"

ALTE INFORMATII UTILE
Documentar Kyokushin si Mas Oyama

Masutatsu Oyama este fondatorul școlii de Karate Kyokushinkai. De origine corean, Masutatsu Oyama a fost adoptat de poporul japonez ca o figură marc...

Kyokushin astazi

  Existent ca o singura organizatie sub conducerea fondatorului, Mas Oyama, organizarea Kyokushin, dupa moartea maestrului, s-a divizat in dif...

Semnificatia centurilor in Kyokushin

  În Kyokushin Karate existä  gradatii inferioare numite KYU, în ordine descrescatoare de la 10 KYU Ia 1 KYU precum si g...

INCEPEM INSCRIERILE
KARATE KYOKUSHIN PENTRU COPII SI ADULTI
PRIMUL ANTRENAMENT ESTE GRATUIT
Kyokushin este un stil de lupta care te pregateste pentru viata, iti da putere si te invata lectii pe care nu le poti invata in nicio alta disciplina. Kyokushin este complex, dur, dar corect si armonios.
  1. Disciplina si incredere
  2. Educatie si forta interioara
  3. Conditie fizica si miscare
  4. Armonie si putere fizica
  5. Autoaparare si tehnici de lupta
  6. Stagii nationale si campionate
INSCRIERI TELEFONICE
SENSEI GELU OPREA
‭(0722) 445 964‬
Prin trimiterea acestui formlar sunt de acord cu termenii si conditiile precum si cu politica prelucarii datelor personale. Mai multe detalii aici.